Home

Welkom op de site van KSA Zaffelare!

KSA Zaffelare is een jeugdbeweging voor jongens tussen 6 en 16, dat staat voor Katholieke Studenten Actie. Elke zondagnamiddag tussen 14u00 en 17u00 geven wij spetterende activiteiten aan de lokalen, Moleneinde 22D te Zaffelare.

De KSA engageert zich om de Zaffelaarse jeugd een toffe invulling te geven van bijna elke zondagnamiddag. We trachten aangename en onvergetelijke activiteiten te geven die we, indien mogelijk, zoveel mogelijk buiten laten doorgaan. Binnen zitten kan je thuis en op school immers al genoeg.

KSA Zaffelare vertaalt de ‘K’ uit haar naam in het voorop stellen van vriendschap als waarde, zowel binnen leidingsploeg, tak, als vereniging in het algemeen.

Wij vragen 40 euro inschrijvingsgeld voor een gans jaar activiteiten (kamp en extra activiteiten niet inbegrepen). In de prijs zit een abonnement op het tweemaandelijkse verenigingsboekje “’t Blauwke” inbegrepen. Van het inschrijvingsgeld gaat 20 euro naar de verzekering. De 10 andere euro’s worden besteed aan de werking van de KSA. En de overige kosten gaan naar de vieruurtjes. Voor degenen die zich hier niets bij kunnen voorstellen: het aankopen van ballen, frisbees, verfborstels, klei, … kost geld! Iedereen mag tweemalig en vrijblijvend de activiteiten op zondagnamiddag komen bezoeken.

Omwille van administratieve redenen (de verzekering) vragen wij vanaf de derde keer het inschrijvingsgeld te betalen. Qua kledij dragen alle leden en leiding, behalve de leeuwkes, een blauw hemd, te bestellen via ons. Leeuwkes dragen een sjaaltje. Omdat onze prijs nu 40 euro is, moeten de leden geen 50 cent meenemen naar de activiteiten.

Momenteel bestaan wij uit 12 gemotiveerde leiders met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel.

De winst die we maken gedurende het jaar (door bijvoorbeeld het organiseren van een fuif, hespenbarbeque of bloemenverkoop) gaat integraal aan het organiseren van wekelijkse activiteiten, met een nadruk op het bekostigen van het 7- of 10-daagse zomerkamp in de Ardennen.

Hebt u vragen, problemen, heeft u tips of wilt u gewoon een babbeltje slaan, u kan ons steeds bellen, mailen, bezoeken of vragen dat we eens langs komen!

KSA Zaffelare lang